EEN WEBSITE OP MAAT

Image

Uw website kan dienen voor verschillende doelen. Wilt u uw huisstijl uitdragen, uw imago bekend maken of een gewenste conversie bereiken? Afhankelijk van uw doel kunnen wij u een website op maat bieden. Met de keuze uit verschillende abonnementen is er altijd een pakket dat aansluit bij uw wensen.Ook als u uw oude website wilt vernieuwen kunt u bij ons terecht. Met een website van L J Media bent u verzekerd van de laatste technieken op het gebied van webdesign!

Afhankelijk van de website die u wilt hebben wij een abonnement op maat. Hieronder vindt u een kort overzicht van de verschillende pakketten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Neem dan contact op met L J Media. Onze medewerkers kunnen u voorzien van een aantrekkelijk aanbod!

UW HUIDIGE WEBSITE LATEN AANPASSEN

Image

U heeft al een website, maar u wilt daar wat verbeteringen aan laten doorvoeren. Bijvoorbeeld aan het ontwerp, om uw website een nieuwe, moderne en stijlvolle look te geven. Of misschien aan een code, om nieuwe functionaliteit toe te voegen? Zowel voor kleine aanpassingen, voor complete applicaties of een heel nieuw design bent u bij L J Media aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op en wij geven u alle benodigde informatie en helpen u graag verder.

Aan de hand van de website check kan snel bepaald worden waar de aanpassingen gemaakt moeten worden, zodat de website van uw bedrijf de komende jaren weer een concurrerende positie zal innemen en u meer producten kan verhuren of verkopen.