WEBSITE ONDERHOUD

Image

Het internet verandert voortdurend. Daarom is het raadzaam om regelmatig website onderhoud te plegen, zodat uw website up to date blijft. Wanneer u dit wilt uitbesteden, kunt u een onderhoudscontract voor uw website afsluiten bij L J Media. Al het website onderhoud wordt binnen twee werkdagen door ons verwerkt, of het nu gaat om een simpele of zeer uitgebreide website. Zo weet u dat uw website altijd goed functioneert!

Door de werkwijze van L J Media is het altijd mogelijk om uw website verder uit te breiden. Een nieuwe functie toevoegen is altijd mogelijk, zodat uw site bij de tijd blijft. Daarbij maakt het niet uit of de website door ons gebouwd is of niet, wij staan altijd voor u klaar. Mocht u zelf ook items willen aanpassen op uw website dan kan dit met behulp van ons Content Management Systeem. Dit is een systeem waarmee u zelf met gemak tot in detail de website kunt bijwerken.

ONDERHOUDSCONTRACT OP MAAT

Image

Bij website onderhoud via L J Media koopt u vooraf een aantal uren in, tegen een scherper tarief. Als uw website onderhoud nodig heeft, bijvoorbeeld voor het aanpassen van prijzen, toevoegen of aanpassen van tekst of foto’s of het verder optimaliseren van uw website voor de zoekmachine, dan kunt u profiteren van service op maat voor uw website met een onderhoudscontract. U kunt een e-mail met al uw wijzigingen naar L J Media sturen of bellen.

De uren van het onderhoudscontract kunt u inzetten voor uw website onderhoud, maar ook voor het versturen van e-mail nieuwsbrieven. U kunt de nieuwsbrief zelf opmaken, maar u kunt dit ook overlaten aan de medewerkers van L J Media. Onze medewerkers houden al hun uren bij. Transparant werken betekent dat u weet wat wij en wanneer wij het doen. Daarom kunt u op elk gewenst moment van ons een urenverantwoording overzicht ontvangen.