LOGO ONTWERP

Image

Wilt u een logo- of complete huisstijl laten ontwerpen? Wij hebben een speciaal pakket voor het ontwerpen van uw logo, briefpapier, enveloppe en visitekaartje samengesteld. U krijgt uw huisstijl altijd druk klaar aangeleverd. De designers gaan na akkoord voor u aan de slag. U zult vele ontwerpen op maat ontvangen. Geef feedback en werk samen met ons aan uw droomontwerp. Wanneer je door ons een huisstijl wilt laten ontwerpen, vragen we je vriendelijk om het online bestelformulier in te vullen. Als je ook een logo pakket wilt afnemen (voor het laten ontwerpen van je bedrijfslogo), kun je dat gelijktijdig aanvragen via het formulier. Op het formulier kun je naast je persoons- en bedrijfsgegevens ook eventuele wensen en/of eisen omtrent het logo en de huisstijl vermelden.

HUISSTIJL ONTWERP

Image

Veel van de logo’s die wij ontwerpen zijn voor startende bedrijven, maar ook voor reeds gevestigde ondernemingen kunnen wij een logo herontwerpen. Of het nu gaat om een modern of klassiek logo, wij doen ons best om een aansprekend logo voor je bedrijf te ontwerpen. Wilt u een logo laten ontwerpen? Of is uw oude logo toe aan verandering? L J Media ontwerpt het graag voor u. Altijd uniek en passend bij uw onderneming en visie. Snelle levering mogelijk! Wij ontwerpen websites, logo’s, visitekaartjes, complete huisstijlen, advertenties, posters en flyers. Daarnaast maken we banners, e-mailings en adviseren we over een effectieve inzet van sociale media en zoekmachine-optimalisatie met resultaat. Wij ontwerpen een tijdloos, modern en onderscheidend logo.

PRINTMEDIA ONTWERP

Image

Een advertentie voor publicatie in een krant of magazine, een prachtige brochure of actuele nieuwsbrief. Flyers, offerte mappen, magazines, stickers, Roll-up banners, (wens)kaarten en posters, niets is voor ons te gek. Flyers en folders heb je in allerlei soorten en maten en wij ontwerpen altijd iets dat past bij jouw wensen en de uitstraling van je bedrijf. Het kan dan gaan om een tijdelijke flyer met een speciale aanbieding of een permanente flyer met een korte omschrijving van je bedrijf, producten en diensten. Wij ontwerpen uw flyer, folder, brochure, gevelreclame, autobelettering of beurspromotie. Uw doelgroep en doelstellingen staan hierin centraal. L J Media neemt u graag alle zorg uit handen. Van ontwerp tot drukwerk.