COMPUTERHULP AAN HUIS

Image

Computerproblemen? Ieder computerprobleem lossen wij op. Snel en professioneel bij u aan huis of bij ons op kantoor. Maak nu snel een afspraak bij L J Media. Onze computermonteurs komen indien mogelijk binnen 24 uur bij u aan huis met de oplossing van al uw computerproblemen, zowel hardware- als softwarematige problemen. Wij hebben met ons team van professionele computerspecialisten jarenlange ervaring met het oplossen van diverse computerproblemen.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

VIRUS & SPYWARE VERWIJDEREN

Image

Onze monteurs verwijderen dagelijks virussen, Trojan horses en andere varianten van computers en zijn daardoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Tegenwoordig worden virussen vaak heel doordacht ingezet wat ervoor zorgt dat beveiliging programma’s lang niet altijd in staat zijn om een virus tegen te houden of te verwijderen. Ook kunnen ze de rechten van u als gebruiker en van de virusscanner blokkeren.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

INTERNET PROBLEMEN

Image

Wil je internet aansluiten, maar valt de verbinding steeds weg? Of lukt het niet om het internet opnieuw aan de praat te krijgen? Wij helpen je graag op weg en lossen al uw internet problemen snel op. Onze medewerkers laten u zien hoe alles werkt. Van een router aansluiten en internet instellen tot een draadloze verbinding tot stand brengen. Heb je meerdere computers in huis? Met een draadloze router kunt u al deze apparaten met elkaar verbinden op een draadloos netwerk. Zo kunt u overal in huis werken.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

OPSCHONEN COMPUTER

Image

Oude programma’s, virusscanners, filters en tal van andere zaken zorgen ervoor dat de computer vastloopt of uw computer is traag. Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat de meeste opschoonprogramma’s nauwelijks helpen bij trage computers of computers die vaak vastlopen. Wij kunnen dit wel voor u doen! Maak vandaag nog een afspraak met ons via het contactformulier en wij zullen u uw computer(s) grondig onderzoeken, schoonmaken en optimaliseren!

MAAK NU EEN AFSPRAAK